Velkommen Tage!

Vi har gleden av å presentere ennå en ny spiller inn i laget denne sesongen, velkommen Tage Malmberg!

Den 19-årige forwarden fra Oslo har Vålerenga som moderklubb og har representert både de og Manglerud Star på junior-elite nivå.

Jeg er en hockeyspiller som elsker å bruke farten min å få så mye pucker som mulig på mål, og fullfører gjerne en takling når det passer og trengs, forteller Tage om seg selv.

Han kommer til oss fra divisjon kollegaen Furuset hvor han har startet sesongen, det ble sparsomt med istid og ingen poeng i de syv kampene han har spilt med a-laget. Dess bedre gikk det i U21-laget hvor han står oppført med 24 poeng på 6 kamper. Nå velger han at flytte vest over i håp om mer istid på seniornivå.

Furuset er en hardtsatsende klubb denne sesongen, selvom det ikke har gått veien i det hele tatt. Det var derfor valget føll på de innfør sesongen. Jeg tenkte at det å få spille med eldre og større spillere ville gjøre meg bedre. Dessverre fikk jeg aldri en kontrakt med A-laget selvom jeg trente og spilte fast. Når dere tok kontakt for å komme på prøvespill takket jeg derfor ja med engang. Dere var fornøyde og tilbød meg kontrakt, planen dere har presentert for meg gjorde at dette fristet mer enn det Furuset kunde tilby og jeg ser dette som en mulighet at ta nye skritt i min hockey karriere. Samtidig som opplevelsen er noe å ha med seg, komme seg ut av Oslo er jo også litt deilig, sier Tage om byttet fra Furuset til oss.

Les mer om Tage her: https://www.eliteprospects.com/player/565565/tage-malmberg

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg