Velkommen Mads!

Den sportslige ledelsen fortsetter arbeidet med at bredde årets tropp, og vi kan nå hilse Mads Vestby velkommen til klubben!

Den 20-årige forwarden kommer til oss fra Ski IL, som også er hans moderklubb. Han har spilt juniorhockey for både Vålerenga og Manglerud Stars.

«Jeg er en toveis spiller, som er rask, har bra ferdigheter og alltid jobber hardt», sier Mads om seg selv som hockeyspiller.

Forrige sesong gjorde han debut i Fjordkraft-ligaen med Manglerud, det ble totalt 9 kamper på øverste nivå uten at det ble noen poeng, i tillegg til 10 poeng på 10 kamper for U21-laget. Denne sesongen var han klar for sin første fulle sesong med senior hockey for Manglerud. Etter en lang sommertrening og tre treningskamper inn på sesongen var motivasjonen borte og han valgte å trekke seg fra laget og elitehockeyen. Manglerud ble byttet mot moderklubben Ski i 2. divisjon.

«Det var morsomt og være en del av A-laget til Manglerud og få kjenne på hvordan det er å spille hockey på øverste nivå og lære mye nyttig av mange rutinerte spillere på laget. Men jeg trengte en liten pust i bakken og nå føler jeg meg klar igjen for å satse for fullt», forteller Mads

Etter 6 poeng på to treningskamper og tre seriekamper for Ski var motivasjonen tilbake igjen.

«Jeg synes Haugesund ser ut som ett flott sted og det vil bli mere treninger og kamper. Pluss at jeg kjenner til noen av spillerne fra før, jeg har spilt sammen med Ralfs Litaunieks og Oliver Renden i Vålerenga, så da virket det som en veldig flott mulighet for meg», sier han selv om sin andre klubb bytte denne sesongen.

Mads har i tillegg til klubbhockey også representert Norge internasjonalt ved flere anledninger, både på U16, U18 og U20 nivå.

«Jeg har fått være så heldig og være med på flere landslags samlinger. Det er like spesielt hver gang og det er noe man setter ekstra stor pris på og gir en ekstra motivasjon i hverdagen. Min målsetning for hockeykarrieren er å bli så god som jeg klarer og å nå så langt som mulig. og mine forventninger for denne sesongen er å spille mange morsomme kamper og kunne hjelpe laget at klatre oppover i tabellen», avslutter han.

Les mer om Mads her: Mads Vestby – Elite Prospects

Foto: Lisbeth Halvorsen

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg