Velkommen Noel!

Då kan vi presentere erstatteren for Axel Boberg og ønsker Noel Lengstam velkommen til klubben!

20-åringen fra Gävle i Sverige kommer til oss fra Hockeytvåan klubben Valbo HC.

Jeg liker å holde i pucken og bidra offensivt gjennom at skape muligheter ute på isen. Utenfor banen er jeg rolig og sosial og liker å henge sammen med mine kamerater, forteller Noel om seg selv.

Moderklubben er SHL-klubben Brynäs IF, gjennom juniortiden har han representert både de og Valbo HC. De siste to åren for Brynäs IF sitt J20-lag i J20 Superelite. Når juniortiden var over innfør denne sesongen og det ikke ble videre spill for Brynäs IF A-lag, føll valget igjen på Valbo HC i Hockeytvåan. Der har det så langt denne sesongen blitt 14 poeng på 16 kamper.

Jeg begynte å spille for Brynäs IF ettersom broren min spilte der, så det ble et naturlig valg. Det ble noen bytter mellom Valbo HC og Brynäs IF underveis ettersom jeg fikk mulighet for å få mer spilletid og utvikles i Valbo HC. Uansett to veldig gode klubber og det var derfor også naturlig å velge Valbo HC når jeg skulle over og spille seniorhockey. Der fikk jeg mulighet for mye spilletid både i 5-mot-5, powerplay og boxplay, forteller Lengstam om sin karriere så langt.

Nå flytter han videre til Haugesund for sitt første utlandseventyr, men hadde også flere interessenter i fra Hockeyettan i Sverige.

Jeg tror dette blir et bra og spennende eventyr, har hørt at det blir spilt en morsom ishockey i Norge og at kvaliteten i 1. divisjon er bra. Jeg ønsker å fortsette at utvikles både på og utenfor isen, derfor var det et enkelt valg å velge Haugesund og 1 divisjon foran Hockeyettan hjemme i Sverige. Jeg vet ikke så veldig mye om Haugesund, hverken om byen eller klubben, men det jeg hørt har vart utelukkende positivt. Har også sett at det er endel svensker i laget og det er alltid positivt, sier Noel om overgangen til oss.

Jeg forventer at bidra med mitt offensive spill og hjelpe laget så mye som mulig for at vi skal klare å klatre oppover i tabellen, avslutter Noel.

Les mer om han her: https://www.eliteprospects.com/player/406436/noel-lengstam

Foto: Nathalie Andersson

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg