Takk for gaven, Trygve Seglem

Fredag 4. mars feiret Trygve Seglem en forsinket 70-årsdag i Festiviteten i Haugesund. Han har tidligere delt ut en million kroner fordelt på ti lokale lag og foreninger som har betydd mye for han. En av disse ti klubbene var Haugesund Ishockeyklubb.

Under tilstelningen i Festiviteten hadde Trygve Seglem varslet at han skulle dele ut ytterligere 2,5 million kroner fordelt på fem av de ti lokale lag og foreningene som hadde betydd så mye for han. Haugesund Ishockey klubb møtte opp i finstasen sammen med 400 andre inviterte, og de som representerte klubben var Admira Sulejmanovic, Sari Reidarson, Tore Samdal Lund og Øyvind Tollaksen.

Hvilke lag og foreninger som skulle få en halv million skulle avgjøres ved loddtrekning og det var jubilanten selv som trakk opp fem av lappene. Spenningen var til å føle på, og når det var en lapp igjen og seks mulige vinnere var det ikke mange av oss som trodde at Haugesund Ishockey klubb skulle bli trukket opp, men det var akkurat det som skjedde.

Haugesund kunne gå på scenen og takk for den flotte gave fra Trygve Seglem på fem hundre tusen kroner. Klubben er evig takknemlig for denne flotte gaven og det betyr at vi fortsatt kan være en trygg havn for barn og unge som ønsker å lære å stå på skøyter og spille ishockey.

Dette betyr også at vi kan honorere de dyktige trenerne som bidrar inn mot klubben sin satsning på barn og unge, samt holde kostnadene for barna så lave som mulig slik at flest mulig kan få glede av denne fantastiske sporten.

Det har i media blitt stilt spørsmål om hvorfor ikke Haugesund Ishockey klubb bredde kunne ha brukt disse pengene til å redde Haugesund Elite sitt lag i 1. divisjon fra å bli slått konkurs. Dette beror på at styret i Haugesund Ishockeyklubb bredde har fått en personlig beskjed fra Trygve Seglem om at disse pengene skal være øremerket til barn og unge i klubben.

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg