Velkommen Richard!

Vi ønsker Richard Warging velkommen til klubben!

Den 21-årige svenske forwarden har Strängnäs HC som moderklubb, men har spilt juniorhockey for den allsvenske klubben Södertälje SK og SHL klubben Örebro HK.

«Jeg er en spillere med bra spillforståelse og jeg liker å sette opp mine lagkamerater i gode chanser, men har samtidig også et godt målsinne», forteller Richard om seg selv som hockeyspiller.

Sesongen 2019-20 med et år igjen på J20-nivå valgte han at flytte hjem igjen til Strängnäs for å tidlig ta steget over til seniorhockey. Det ble 31 poeng på 29 kamper i Division 2 og kvalikkspill opp til HockeyEttan den første sesongen, i tillegg til 4 poeng på 3 kamper for klubbens J20 lag i J20 Elite.
Året etter ble sesongen avbrutt på grunn av koronapandemien, men på de 6 kampene som ble spilt ble det totalt 8 poeng i Division 2.
Innfør denne sesongen skrev han på en kontrakt med Örnsköldsvik HF i HockeyEttan og der har det blitt ett poeng på seks kamper. Men nå pakker han bagen og reiser videre til oss i Haugesund.

«Det ble ikke som jeg hadde tenkt meg og som var avtalt i Örnsköldsvik. Har alltid ønsket å prøve meg utenlands og følte at det var en perfekt mulighet for det nå Haugesund tok kontakt. Har sett at byen ser fin ut og har kun hørt positive ting om klubben og laget. Jeg vet ikke så mye om 1 divisjon om jeg skal være ærlig, men hørt at det er et bra og høyt nivå», sier Warging om byttet fra svensk til norsk ishockey.

Richard er klar for spill i helgens to bortekamper mot Comet Halden, og har målsettingen for sesongen klar;

 «Jeg forventer at vi skal vinne kamper og jeg skal spille mitt spill og gjøre alt jeg kan for at vi skal klare det»

Les mer om Richard her: Richard Warging – Elite Prospects

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg