Turnering er gøy

Haugesund ishockeyklubb arrangerte i helgen turnering for barna som går på skøyte og hockeyskolen og som allerede var vant med fult beskyttelsesutstyr og kølle med puck. Fra Bergen stilte Lyderhorn med to lag og Åsane som er en ny oppstartet klubb med ett lag. Stavanger stilte med to lag mens Nærbø Farmers stilte med hele tre lag og Haugesund stilte med ett lag.

Allerede når barna kom i ni tiden på morgenen så vi at dette var en stor happening for dem. De var veldig spente, stolte og forventningsfulle og det samme kan sies om foreldrene som fulgte dem. Åsane som er en ny oppstartet klubb stilte mannsterke og de voksne som bidrar rundt skøyte og hockey skolen var alle uniformerte i flotte Åsane farger.

Lagen spilte 5-6 kamper og det er lenge siden vi har en slik idrettsglede ute på isen. I pausen var det fult trykk i kiosken, og alle mann til pumpene. Vaffelpressen gikk for fult mens Admira og Heidi hadde «nesten» stålkontroll i kiosken. Ute på isen hadde banemannskapet som bestod av styreleder Øyvind Tollaksen og Tore Samdal Lund full kontroll.

Dagen høydepunkt var allikevel premieutdelingen etter at alle kampene var ferdig spilt. Det ble delt ut medaljer og is og det var fantastisk kjekt å se hvor stolte der de vandret rundt med medaljen rundt halsen.

De fra Åsane syntes at dette var så kjekt at også de ville prøve å se om de kunne klare å få til en turnering for Skøyte og hockey skole barn i løpet av mai måned.

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg