Velkommen Andreas!

Vi ønsker forwarden Andreas Egidius velkommen til klubben!

Jeg spiller en fysisk hockey, og jeg liker å bidra offensivt. Er en kreativ spiller med god spilleforståelse som liker å ta ansvar både på og utenfor isen, forteller Andreas om seg selv.

21-åringen med italienske røtter har Frisk Asker som moderklubb. Som 15-åring byttet han klubb til Storhamar for å få mulighet at kombinere studier og ishockey og har representert Hamar klubben helt opp til U20-nivå. Når han var ferdig med videregående vendte han hjem igjen til Asker for spill med Frisk Askers sitt U21-lag. Der ble det 41 poeng på 45 kamper. De siste to sesongene har han spilt i 1.divisjon for Tønsberg og har notert seg for 32 poeng på 65 spilte kamper.

– Jeg byttet klubb til Storhamar for å kunne kombinere toppidrett med skole. Mine beste minne med Storhamar, er helheten som inkluderte å bo med lagkamerater og spille i et godt lag. Tiden min i Tønsberg har vært veldig fin, med gode lagkamerater og godt støtteapparat. Første sesongen var svært bra, men andre sesongen ble sterkt preget av Covid-19, skader og ble dermed ikke som forventet, sier Andreas.

Nå er han klar for å fortsette sin karriere på vestlandet her hos oss etter at Tønsberg rykket ned. Andreas gir oss ekstra tyngde og bredde i våres offensive spill som vil komme godt med under den kommende sesongen.

– Jeg har hørt veldig mye godt om Haugesund, jeg har møtt laget flere ganger og mener de spiller fin og offensiv hockey, som jeg tror vil passe godt for meg. Jeg har snakket mye med tidligere spiller Herman Plogås, som kun hadde gode ting å si om byen og laget. Dette virker å være en ambisiøs og profesjonell klubb, som passer godt med mine egne ambisjoner om å utvikle meg videre som hockeyspiller. Jeg håper og kunne bidra slik at klubben kan nå sine mål og forventer at vi skal kjempe i toppen den neste sesongen, avslutter Andreas.

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg