U15 er seriemestere

For litt siden spilte U15 laget vårt sesongens siste kamper. Selv om det var klart lenge før dommeren droppet pucken at ingen kunne ta fra dem seriemestertittelen, så vartet U15 opp med to målrike og underholdende kamper i helgen. Et sterkt sykdomspreget lag kjempet som måker i motvind og slo Stavanger 7 – 3 og 7 – 5 i sesongens siste kamper.  

– Det har vært en kjempebra sesong hvor nesten hver kamp har vært like spennende å se på. Det har vært et lag som har møtt opp på treninger nesten fem dager i uken og jobbet mot å bli bedre sammen, forteller Jannicke Mallaug, lagleder for U15. 

– Vi er heldige som fremdeles spiller som et blandet lag og var det eneste laget i Sørvest serien med jenter på laget. Dette synes jeg er kjempestas, legger Mallaug til. 

Bilde av: Ludvig Espedal, Enrico Mallaug, Edvin Kovalenko og Aleksandr Pesterev

Etter kampen kunne laget endelig få beviset de har ventet på. Hederlig utdeling av medaljer og pokal til laget som tok en overlegen førsteplass for avdelingen U15 Sørvest, med hele 14 poeng ned til 2.plassen og 141 scorede mål på 18 kamper, hvorav kun 4 kamper var tapt. 

– Dette er min første sesong som trener og det har vært utrolig givende og lære vekk min kunnskap som jeg har opparbeidet gjennom ett liv med ishockey. Det å kunne utvikle spillere på isen og utenfor isen. Som trener er jeg veldig opptatt av at skal det være fokus når vi er på is og har trening. At det er satte krav og at alle gir det dem kan for å bli bedre for hver dag, forteller Martin Lund, trener for U15. 

– Det å komme til ishallen skal være en glede, ett sted hvor man kan snakke om alt. Alle skal være trygge og føle seg som hjemme. Vi har spillere som har store drømmer, spillere med mindre drømmer og spillere som bare synes ishockey er gøy. Denne klubben har plass til alle og er for alle. Viktig for meg at dem som har store drømmer skal få en mulighet til å oppnå dem, men samtidig at dem som synes ishockey bare er gøy også får ha den gleden som denne sporten gir, legger Lund til. 

Vi gratulerer treneren til laget, Martin Lund, U15 og lagledere med en strålende gjennomført sesong! 

Bilde av: Gabija Petrauskaite, Mari Reed Lund og Serine Hauge-Saltveit
Fornøyde seriemestere avdelingen U15 Sørvest

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
Ekaterina Gubar, Kommunikasjons- og medieansvarlig i Haugesund Ishockeyklubb
Telefon: +47 486 33 265
E-postadresse: ekaterina@seagulls.no

Meld deg på nyhetsbrev!

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Merk et valg