Praktisk informasjon

OPPMØTE OG PÅMELDING

For å være med er det viktig å møte opp i Haugesund Ishall i god tid før kl. 17:00 på torsdager. Det er anbefalt å møte opp en halvtime før den første gangen for å gjennomføre registreringen. 

Vi har garderober hvor barna kan skifte til skøyte- og hockeyutstyr. Her er garderobene skiltet og personer fra klubben vil være tilstede for å hjelpe dere. De tre første gangene er helt gratis for at barnet skal se om de liker seg på isen. 

For at barna skal ha en god opplevelse er det anbefalt å møte opp en halvtime før. Det er en mulighet for å låne hjelm og skøyter de første gangene. 

Foto: Alina Pettersen

PRIS

Treningsavgiften for en hel sesong er 1700 NOK

Ett semester er 1000 NOK

Treningsavgiften for en hel sesong søskenmoderasjon er 30% fra barn nr. 2, 50% avslag for barn nr.3 – den dyreste/eldste betaler full pris. Søskenmoderasjon gjelder ved flere barn på aldersbestemte lag samt på skøyte- og hockeyskolen. 

Medlemskontingent 300 NOK
 

Barnet vil få utlevert en av våre offisielle skøyte- og hockeyskolen treningstøyer etter at betalingen er blitt registrert hos oss. 

FRITIDSKASSEN

Fra august 2022 innførte Haugesund kommune “Fritidskassen”. Den er ment for barn og unge fra 6 til 18 år som lever i en familie med periodevis eller langvarig vanskelig økonomi. 

Formålet med Fritidskassen er at barn og unge i familier med stram økonomi skal kunne delta i organiserte fritidsaktiviteter, ha nødvendig utstyr til dette og kunne reise på leirer/turneringer.

Du kan få støtte til:

  • kontingent 
  • deltakeravgift 
  • treningsavgift 
  • leirer 
  • cup 
  • turnering 
  • andre turer i sammen med organisasjonen/klubben 

Les hvordan få støtte og mer her: https://www.haugesund.kommune.no/fritidskassen/ 

Har du noen spørsmål?
Ta gjerne kontakt med skøyte- og hockeyskole ansvarlig, Tommy Haugsnes på tommy(@)seagulls.no eller +47 488 82 142 ved spørsmål.