Haugesund ishockeyklubb elite

Haugesund Ishockeyklubb vedtok på årsmøte 2021 om stiftelse av egen elite avdeling.

Det har blitt jobbet med dette arbeidet over lang tid etter ønske fra styret i Haugesund Ishockeyklubb. Den nye organiseringen er etter anbefaling fra forbundet.

1. juni ble stiftelsesmøte avholdt og søknadsprosessen for godkjenning og opptak i Norges Idrettsforbund og Norges Ishockeyforbund er i gang.

Kjell Solberg ble valgt som leder for den nye satsningen. Den ny valgte lederen er optimistisk på arbeidet med å fortsette den allerede gode jobben som er gjort med både bredde og A-lag videre – som begge er gjensidig avhengig av hverandre.

Klart vi har ambisjoner, sier han videre. Men vi må løfte oss ikke bare sportslig, men også på drift. Vi har nå ansatt en på marked som er en del av satsningen vår. Det er kun 3 idrettslag som er definert som ett elite lag i vår region, vårt A-lag er et av lagene, og det er vi stolte av. Dette gir oss et fundament å bygge videre på.

Dette vil komme barn/ungdom til gode og ikke minst alle ishockey interesserte i regionen vår. Han vil også takke alle sponsorer og ser at det er flere som nå ønsker å støtte opp om ishockey.

Anna Dahlqvist forsetter som styreleder i Haugesund Ishockeyklubb som nå vil være kun bredde.

Full oversikt på klubbens organisasjon finner du her.

Meny